Launca DL-206 Orale Scanner

Launca DL-206 Orale Scanner

 

Wij zijn er trots op dat wij exclusief distributeur zijn van de Launca DL-206 Orale Scanner. Een onmisbaar apparaat in de tandheelkundige kliniek en in het tandtechnische laboratorium.

Waarom de Launca DL-206?

Omdat deze Scanner een volledig open systeem heeft, tegen een eerlijke prijs. Daarbij nog eens 36 maanden gratis ondersteuning en updates. Dit voorkomt onnodige kosten voor license fees.

Een groot voordeel is ook nog dat deze Orale Scanner automatisch gekalibreerd wordt en geen handmatige aanpassingen nodig heeft. Het is een kant-en-klare scanoplossing!

En last but not least deze Orale Scanner levert een hoge tandarts- /patiënttevredenheid door een hoge scannauwkeurigheid, gebruiksgemak en intelligente functionaliteit.

Launca DL-206 Orale Scanner info

Samen met een mobiele unit met touchscreen biedt deze orale scanner u een digitale intuïtieve ervaring die een must is in de moderne praktijk.

 

Ook belangrijk is dat de Orale Scanner van Launca heel klein is en licht. Daarom is deze makkelijk wendbaar in de mond en geen onnodige belasting in het gebruik door de professional.  

 

 

We zetten nog even een aantal eigenschappen van de Launca DL-206 Orale Scanner op een rijtje:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard verzorgen wij ook een demo op locatie indien u dit wenst.

In combinatie met onze Dyna Implantaten en overige producten een prachtige aanvulling in uw kliniek!

In 2022 hebben wij bovendien een hele aantrekkelijke verkoopprijs voor u, dus hét moment om te gaan starten met de Launca DL-206!