Launca DL-206 Orale Scanner

Launca DL-206 Orale Scanner

Dyna is distributeur van de Launca DL-206 intra-Orale Scanner. De scanner is een grote aanvulling voor tandheelkundige klinieken en tandtechnische laboratoria.

Waarom de Launca DL-206?

De Launca DL-206 intra-Orale Scanner heeft een volledig open systeem. U hoeft geen kosten te maken voor license fees, bij de aanschaf van de scanner krijgt u een gratis service van 36 maanden met ondersteuning en updates.

De scanner wordt automatisch gekalibreerd waardoor handmatige aanpassingen niet gedaan hoeven worden.

Voor betere scanresultaten en duidelijke informatie over de tandstructuur voor professionals, heeft de DL-206 een nieuwe generatie dual camera-ontwerp ontwikkeld. Deze levert een volledige 3D-structuur van alles in het gezichtsveld. Zelfs moeilijk toegankelijke gebieden worden haarscherp weergegeven.

Launca DL-206 Intra-Oral Scanner (1)

 

Door kleurinformatie te combineren met de details en scherpte van het HD 3D-beeld, kan de DL-206 deze 3D-beelden in kleur vastleggen met zeer nauwkeurige 3D-scanning.

Als laatste levert deze intra-orale scanner een hoge tevredenheid bij tandarts en patiënt. Dit is te danken aan de hoge scannauwkeurigheid, het gebruiksgemak en de intelligente functionaliteit.

Samen met een mobiele unit met touchscreen biedt deze orale scanner u een digitale intuïtieve ervaring. Tevens is de scanner licht van gewicht waardoor de scanner makkelijk wendbaar is in de mond. Hierdoor wordt de professional niet onnodig belast.  

Eigenschappen Launca DL-206 Intra-Orale Scanner

  • De DL-206 is in staat om een scan van één tandboog
  • af te ronden binnen 1 minuut, dit bespaart tijd voor zowel de professional als de patiënten
  • De scanner beschikt over absolute nauwkeurigheid
  • Best-fit algoritme van software Geomagic
  • Levendige kleurenvisualisatie door een
  • gespecialiseerde RGB camera
  • Afbeelding met hoge resolutie
  • 20 mm scandiepte 
  • Perfecte scherpte en uitstekende precisie

 

Klik hier voor instructievideo’s van de Launca DL-206 Intra-Orale Scanner

Launca website 2

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard verzorgen wij ook een demo op locatie indien u dit wenst.

In combinatie met onze Dyna Implantaten en overige producten een prachtige aanvulling in uw kliniek!

Dit jaar hebben wij bovendien een hele aantrekkelijke verkoopprijs voor u, dus hét moment om te gaan starten met de Launca DL-206!