W&H

W&H produceert tandheelkundige producten van topkwaliteit als dentale turbines, rechte en hoekige handstukken, piezo-scalers voor profylactische behandeling, producten voor kaakchirurgie en sterilisatoren voor de tandheelkunde.

De W&H Group, een familiebedrijf in Bürmoos, Oostenrijk, is een van de toonaangevende fabrikanten van tandheelkundige transmissie-instrumenten en -apparaten ter wereld. W&H-producten worden wereldwijd gebruikt in tandartspraktijken, ziekenhuizen, laboratoria en chirurgische eenheden en zijn bekend en gerespecteerd door tandartsen en kaakchirurgen vanwege hun betrouwbaarheid, innovatie, gebruiksgemak en gebrek aan complexiteit, waardoor patiënten gemakkelijker kunnen worden behandeld.

Het huidige assortiment W&H-producten omvat roterende instrumenten voor restauratie en prothesen, endodontie, implantologie (implantaten plaatsen) en profylaxe, evenals instrumenten op het gebied van hygiëne en onderhoud en voor tandtechnische laboratoria. De dentale W&H-producten behoren tot de instrumenten van de beste kwaliteit op de markt en worden gebruikt in tandartspraktijken, tandheelkundige ziekenhuizen, tandtechnische laboratoria en bij microchirurgie.