Partners

Om onze dienstverlening te optimaliseren is Dyna Dental strategische samenwerkingen aangegaan met partners. Op deze manier kunnen wij gebruik maken van elkaars kennis en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn!

Onze partners MZI Nederland, Talent voor Tanden en LabOral zijn er ook voor u! Bent u een klant van Dyna Dental dan heeft u bij onze partners altijd een streepje voor. Vraag naar de speciale voorwaarden!

MZI Nederland

MZI Nederland is een organisatie gespecialiseerd in orale implantologie. MZI werkt samen met (NVOI) erkende implantologen bij praktijken waarbij implantologische behandelingen gewenst zijn maar niet kunnen worden uitgevoerd door het huidige personeel. In ruil voor een stoel in de praktijk voert de implantoloog behandelingen uit. Zij zorgen voor de benodigde materialen en voeren de administratie uit. MZI is opgericht in 2021 en werkt inmiddels samen met meerdere tandprothetische- en tandartspraktijken. Het team van MZI heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot het professionele team dat het nu is.

Klik hier voor meer informatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met MZI Nederland via het e-mail adres administratie@mzinederland.nl of bel naar 0164-271081.

Talent voor Tanden

Talent voor Tanden is er ook voor u als Dyna Dental relatie of klant.

Wij verbinden talenten in de Mondzorg aan tandartspraktijken, tandtechnische- en tandprothetische labs, zorginstellingen en mondzorgorganisaties voor jong en oud. Dat doen we in heel Nederland met veel plezier!

Zoekt u nieuw personeel? Neem contact met ons op, wij gaan graag voor u aan de slag om de ideale kandidaat voor u te vinden.

Mocht u zelf een nieuwe functie zoeken, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Debby Kappert (debby@talentvoortanden.nl)
Esmée Lyklama (esmee@talentvoortanden.nl)
Danielle van Poppel (danielle@talentvoortanden.nl)

Laboral Diagnostics B.V.

LabOral is al sinds de jaren negentig marktleider en daarmee dé specialist in orale microbiologie en waterdiagnostiek

Met meer dan 29 jaar ervaring met klinische diagnostische testen en meer dan 18 jaar ervaring met waterdiagnostiek in de mondzorgpraktijk staat LabOral voor betrouwbare diagnostiek van orale infecties en waterkwaliteit. Het team van LabOral bestaat uit deskundige professionals met jarenlange ervaring in de tandheelkunde. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan testen, informatiemateriaal en de mogelijkheid om telefonisch te overleggen met een microbioloog, parodontoloog en implantoloog. Door de jaren heen heeft LabOral bijna 1 miljoen samples geanalyseerd en therapie-adviezen gegeven. De therapie-adviezen zijn medisch verantwoord en altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. LabOral werkt samen met het geaccrediteerde laboratorium gevestigd in het VU Medisch Centrum in Amsterdam. 

Ons laboratorium is specialist op het gebied van innovatieve, moleculaire microbiologische detectietechnieken voor infectieziekten en in het ontwikkelen en uitvoeren van moleculaire analyses ten behoeve van complexe, bacteriologische niches.