Partners

De wereld van de tandheelkunde is er een van vele specialismen. Een partnerschap met Talent voor Tanden en LabOral is daarom een logische keuze. 
Op deze manier kunnen we gebruik maken van elkaars kennis. Zo wordt u als specialist altijd optimaal door specialisten bediend!

Talent voor Tanden

Dyna Dental is een strategisch partnership aangegaan met Talent voor Tanden. We verbinden talenten in de mondzorg aan tandartspraktijken, zorginstellingen en mondzorgorganisaties voor jong en oud. Dat doen we in heel Nederland.
Ook begeleiden wij tandartsen uit Spanje en Portugal bij het vinden van een goede werkplek in Nederland. We leiden de tandartsen op tot taalniveau Nederlands B2. Verder ontzorgen zowel hen als de praktijk door alle praktische zaken rond de komst naar Nederland en de start in de praktijk te organiseren!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de mondzorg? Of heb je als opdrachtgever extra personeel nodig? Neem dan contact op met onze enthousiaste recruiters. Zij zetten graag hun tanden in de zoektocht naar de ideale opdrachtgever of kandidaat!

talentvoortanden.nl

 

Laboral Diagnostics B.V.

LabOral is al sinds de jaren negentig marktleider en daarmee dé specialist in orale microbiologie en waterdiagnostiek

Met meer dan 29 jaar ervaring met klinische diagnostische testen en meer dan 18 jaar ervaring met waterdiagnostiek in de mondzorgpraktijk staat LabOral voor betrouwbare diagnostiek van orale infecties en waterkwaliteit. Het team van LabOral bestaat uit deskundige professionals met jarenlange ervaring in de tandheelkunde. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan testen, informatiemateriaal en de mogelijkheid om telefonisch te overleggen met een microbioloog, parodontoloog en implantoloog. Door de jaren heen heeft LabOral bijna 1 miljoen samples geanalyseerd en therapie-adviezen gegeven. De therapie-adviezen zijn medisch verantwoord en altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. LabOral werkt samen met het geaccrediteerde laboratorium gevestigd in het VU Medisch Centrum in Amsterdam. 

Ons laboratorium is specialist op het gebied van innovatieve, moleculaire microbiologische detectietechnieken voor infectieziekten en in het ontwikkelen en uitvoeren van moleculaire analyses ten behoeve van complexe, bacteriologische niches.

laboral.nl