Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Controleer of u de nieuwste, kleinere, hex-driver hebt. Dit is aangepast aan de breedte van de bevestigingsschroef. Als de schroef in het gat van de kroon past, moet de hex-driver ook passen.

Mechanische schade aan instrumenten met een hoekstuk-aansluiting kan optreden boven een koppel van 50Ncm. Gebruik vervolgens een T.W. instrument/driver in combinatie met de torquesleutel in combinatie met de rotorbeitel 4x4mm vierkant.

Verschillende opties zijn beschikbaar. Controleer de instructies in de afzonderlijke bijlage (http://dynadental.nl/app/uploads/2018/07/3215-02.01-Fixed-Prosthetics-broken-fixation-screw-NL.pdf)
Methode 1 is om een ​​instrument met een zeer smalle punt tussen het gebroken schroefdeel en de interne schroefdraad van het implantaat te plaatsen. Probeer de punt van het instrument tegen de klok in te verplaatsen en kijk of de schroef losraakt en kan worden verwijderd.

Het logo op de magneet moet in het acryl zitten, dus zal niet zichtbaar zijn na het afronden van het gebit. Let op dat u de magneet niet beschadigt! De meeste stalen boren worden aangetrokken door magneten, dus gebruik alleen boren die niet gevoelig zijn voor magnetisme bij het afwerken en polijsten van de prothese.

Of kijk voor meer informatie bij de downloads