Steggen

Steggen

Dyna levert nauwkeurig gefabriceerde CADCAM producten, waaronder CADCAM steggen

  • precisiewerk
  • biocompatibel Titanium Grade 5 ELI
  • een spanningsvrije pasvorm
  • een duurzaam en sterk product
  • in Nederland vervaardigd

Dyna Dental Engineering combineert, als implantaatfabrikant, geavanceerde techniek met een grote mate van vakmanschap. De Dyna scancenter medewerkers zijn ervaren in het ontwerpen en frezen van uw werkstukken. Zij streven er dan ook naar om een kwaliteitsproduct af te leveren. U heeft de keuze om het maken van een individueel ontwerp voor uw patiënt zelf te doen door aanschaf van een scanner, scan- en ontwerpsoftware of dit geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan het Dyna scancenter. De ontwerpsoftware is voorbereid op het ontwerpen van CADCAM structuren voor de meest gangbare implantaatmerken*. Deze kunnen inclusief CE-gemarkeerde fixatieschroeven geleverd worden. CADCAM steggen kunnen ook in combinatie met bijbehorende Cendres + Métaux ruiters geleverd worden. Alle gangbare vormen zoals EI, U en Preci Horix zijn leverbaar.

Output

Op dit moment wordt steeds vaker de mondscanner gebruikt ter vervanging van de traditionele afdruk. Een mondscan is in veel gevallen exacter dan de traditionele afdrukmethode.

Het Dyna scancenter kan output van scans met open STL-files verwerken en maakt gebruik van 3Shape. Via het 3Shape portal kunnen ontwerpen uitgewisseld worden.

CADCAM steggen

Implantaatsystemen

CADCAM constructies kunnen op bijna elk implantaatsysteem worden geproduceerd. We hebben een referentielijst beschikbaar die volledig is geïmplementeerd in ons CADCAM systeem, op deze manier kan er gekeken worden of er een fixatieschroef voor het systeem beschikbaar is.

Is het implantaatsysteem dat u heeft aangevraagd niet in de lijst vermeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dyna Dental kan het implantaatsysteem op verzoek implementeren.

CADCAM steggen