PrimeLOC producten

PrimeLOC producten

Dyna is distributeur van de producten van PrimeLOC, deze producten zorgen voor meer kwaliteit en flexibiliteit bij het vervaardigen van een overkappingsprothese.

Door de horizontale retentie ribbels wordt gezorgd voor de vereiste retentie in de prothese.

Het attachment is in roze geanodiseerd, hierdoor is rekening gehouden met de esthetiek. Door de roze kleur ontstaat er geen grijze schemering in de prothese.  De retentieringen van PrimeLOC zijn vervaardigd uit Nylon.

Bij gebruik van de retentieringen van PrimeLOC bent u zeker van:

  • Constante kwaliteit
  • Functionaliteit
  • Hoge patiënttevredenheid 
 

abutment kapjes

PrimeLOC abutments voor Dyna

Vanaf het derde kwartaal in 2022 zijn ook de PrimeLOC abutments beschikbaar bij Dyna. 

Deze abutments beschikken over een volledig compatibele keramische coating (physical vapor deposition). Tevens hebben deze abutments een zeer harde laag zirkonium-koolstofnitride (ZrCN), dit zorgt voor een hoge schuur- en slijtvastheid. De roségouden kleurstelling van het abutment maakt dat deze bij de gingiva past.

Zirkonia oppervlakken hebben het voordeel dat ze een lagere aantrekkingskracht voor plak hebben ten opzichte van bijvoorbeeld titanium oppervlakken. Hierdoor kunnen ontstekingsreacties van het zachte weefsel voor een groot deel worden voorkomen.

PrimeLOC Abutments voor Dyna

PrimeLOC Abutments

Het abutment is te verkrijgen in hoogte 1, 2, 3, 4 en 5 mm en bestaat uit 1 deel. Het abutment is in te draaien met een tool van Zest, PrimeLOC en de Dyna Hex driver. 

PrimeLOC Abutments

PrimeLOC Angled Abutments 18° voor Dyna

PrimeLOC Abutments

Het abutment is te verkrijgen in hoogte 1 en 3 mm en heeft een hoek van 180. De schroef is een Dyna hexagon en in te draaien met de Dyna Hex driver. 

PrimeLOC Abutments