PrimeLOC producten

PrimeLOC producten

Dyna is distributeur van de producten van PrimeLOC, deze producten zorgen voor meer kwaliteit en flexibiliteit bij het vervaardigen van een overkappingsprothese.

Door de horizontale retentie ribbels wordt gezorgd voor de vereiste retentie in de prothese.

De retentieringen van PrimeLOC zijn vervaardigd uit Nylon (Industry Standard Zytel).

Bij gebruik van de retentieringen van PrimeLOC bent u zeker van:

  • Constante kwaliteit
  • Functionaliteit
  • Hoge patiënttevredenheid 
 

abutment kapjes

PrimeLOC abutments voor Dyna

De PrimeLOC abutments hebben retentiepunten op het binnen- en buitenoppervlak en zorgen ervoor dat prothesen stevig vast blijven zitten.

Deze abutments beschikken over een volledig compatibele keramische coating (physical vapor deposition). Tevens hebben deze abutments een zeer harde laag zirkonium-koolstofnitride (ZrCN), dit zorgt voor een hoge schuur- en slijtvastheid. De roségouden kleurstelling van het abutment maakt dat deze bij de gingiva past.

Zirkonia oppervlakken hebben het voordeel dat ze een lagere aantrekkingskracht voor plak hebben ten opzichte van bijvoorbeeld titanium oppervlakken. Hierdoor kunnen ontstekingsreacties van het zachte weefsel voor een groot deel worden voorkomen.

PrimeLOC Abutments voor Dyna

PrimeLOC Abutments

Het abutment is te verkrijgen in hoogte 1, 2, 3, 4 en 5 mm en bestaat uit 1 deel. Het abutment is in te draaien met de Dyna Hex driver of een tool PrimeLOC of Zest (tri-lobe driver). 

PrimeLOC Abutments

PrimeLOC Angled Abutments 18° voor Dyna

PrimeLOC Abutments

Het abutment is te verkrijgen in hoogte 1 en 3 mm en heeft een hoek van 180. De schroef is een Dyna hexagon en in te draaien met de Dyna Hex driver. 

PrimeLOC Abutments