Locator

Locator attachments

De zelfuitlijnende Zest Locator-overkappingshulpstukken zijn eenvoudig in te brengen en te verwijderen door uw patiënten en zijn ontworpen met aanpasbare retentieniveaus, het laagste verticale profiel en uitzonderlijke duurzaamheid.

  • Innovatieve draaitechnologie
  • Zelf in te stellen ontwerp
  • Lage verticale hoogte
  • Uitzonderlijke duurzaamheid
  • Veelzijdigheid in retentie en angulatie
  • Eenvoudig in gebruik
locator attachment

Draaiende technologie

De locator male draait in zijn permanente prothesekap voor een veerkrachtige verbinding van de prothese. Hierbij vindt er geen retentieverlies plaats. De male blijft in statisch contact met de female, terwijl de prothesekap een volledige rotatiebeweging over de patrix heeft.

De zelfuitlijnende functie stelt een patiënt in staat, gemakkelijk zijn overkappingsprothese te plaatsen. Hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden met nauwkeurige uitlijning en worden de attachments niet beschadigd. De zelfuitlijnende functie verlengt de levensduur van de locator. Patiënten kunnen hun kunstgebit op zijn plaats bijten zonder de attachments te beschadigen.

Het Locator attachment is ontworpen voor reductie van de hoogte van attachment en abutment op alle merken implantaten.

Het Locator attachment heeft twee keer zoveel retentieoppervlak als andere beschikbare attachments. De unieke Dual Retention-innovatie die zowel binnen als buiten retentie omvat, zorgt voor langdurige prestaties.

Veelzijdigheid in retentie en hoeking

De Locators zijn beschikbaar in de varianten standaard en extended range. De unieke innovatie met dubbele retentie biedt een groter retentieoppervlak dan ooit tevoren. Extended range males Zorgen ervoor dat een niet parallel implantaat hersteld kan worden met een hoek van maximaal 200. Dit komt neer op een uitgebreide divergentie van 400 tussen twee implantaten.