Locator

Locator attachments

De zelfuitlijnende Zest Locator-overkappingshulpstukken zijn eenvoudig in te brengen en te verwijderen door uw patiënten en zijn ontworpen met aanpasbare retentieniveaus, het laagste verticale profiel en uitzonderlijke duurzaamheid.

  • innovatieve draaitechnologie
  • zelfinstellend ontwerp
  • lage verticale hoogte
  • uitzonderlijke duurzaamheid
  • veelzijdigheid in retentie en angulatie
  • makkelijk te gebruiken
locator attachment

Draaiende technologie

De locator male draait in zijn permanente prothesekap voor een echt veerkrachtige verbinding van de prothese zonder enig verlies van retentie. De male blijft in statisch contact met de female terwijl de prothesekap een volledige rotatiebeweging over de patrix heeft.

Zelfuitlijnend design

De zelfuitlijnende functie stelt een patiënt in staat om gemakkelijk zijn overkappingsprothese te plaatsen zonder de noodzaak van nauwkeurige uitlijning en zonder schade aan de attachment componenten te veroorzaken. Deze zelfuitlijnende functie verlengt ook de levensduur van de Locator. Patiënten kunnen hun kunstgebit echt op zijn plaats bijten zonder de attachments te beschadigen.

Laagste verticale hoogte

Het Locator attachment is ontworpen voor reductie van de hoogte van attachment en abutment op alle merken implantaten.

Uitzonderlijke duurzaamheid

Het Locator attachment heeft twee keer zoveel retentieoppervlak als andere beschikbare attachments. De unieke Dual Retention-innovatie die zowel binnen als buiten retentie omvat, zorgt voor langdurige prestaties.

Veelzijdigheid in retentie en hoeking

Er zijn standaard en extended range males beschikbaar. De unieke innovatie met dubbele retentie biedt een groter retentieoppervlak dan ooit tevoren beschikbaar was met andere attachments. Extended range males stellen u in staat om een ​​niet-parallel implantaat te herstellen met een hoek van maximaal 20 graden. Dit komt neer op een uitgebreide divergentie van 40 graden tussen twee implantaten.