Multi-unit

Multi-Unit

Voor uit meerdere delen bestaande, geschroefde restauraties, bruggen, bar-overkappingsprotheses en hybride constructies

  • een oplossing voor immediate loading in 1 dag
  • optie voor volledige boog op 4 of 6 implantaten
  • flexibiliteit in restauratie
  • optimale esthetiek
  • all-fit-all abutments in 0 °, 17 ° en 30 °

Om een aantal redenen is de ideale plaatsing van een implantaat vanuit prothetisch perspectief niet altijd haalbaar. Beschikbare bot-, weefselbiotypen en de locatie van vitale structuren verhinderen vaak dat implantaten in een strikt apicale-coronale richting of op vergelijkbare gingivale diepten over de boog kunnen worden geplaatst wanneer het meerdere implantaten betreft. Bij gedeeltelijk of volledig edentate patiënten kunnen deze verschillende dieptes en hoeken leiden tot schroefgaten in het gelaatsaspect van de uiteindelijke prothese. Dyna Multi-Unit abutments bieden een krachtig, op componenten gebaseerd protocol om de noodzakelijke hoek te standaardiseren en het prothetische platform op één niveau te stellen.

 

PROTHETIEK

Dyna Multi-Unit abutments zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes (voor de rechte versie) om een optimale platformhoogte te bereiken. Deze abutments van 17 en 30 graden stellen een laboratorium in staat om de divergentie van het Multi-Unit abutmentssysteem van geplaatste implantaten te compenseren en een uniforme inzetrichting te creëren voor de uiteindelijke prothese – bijvoorbeeld in populaire alles-op-vier of alles-op-zes behandelprotocollen. Door Dyna Multi-Unit abutments te gebruiken die de hoek van het zittende implantaat en de diepte van elke plaatsingspositie aanpakken, wordt een optimale esthetiek mogelijk gemaakt.

Een assortiment Multi-Unit accessoires standaardiseert en vereenvoudigt het herstelproces verder. Het bevrijdt laboratoria van de beperkingen die worden opgelegd door uiteenlopende implantaatplaatsing. Het stelt de tandarts of kaakchirurgen in staat om de allerbeste prothetiek en protocollen na te streven die de moderne technologie te bieden heeft. Naast standaardproducten behoort ook een Dyna CADCAM-bar, wrap around of implant bridge tot de mogelijkheden.

multi-unit

INSTRUMENTEN

Benodigd instrumentarium is een Multi-Unit abutment driver LH om de rechte versie mee in te draaien, en een Dyna hex driver (5181S of 5181L) om een gehoekte versie te verschroeven en ook de uiteindelijke verschroefde constructie mee vast te zetten.

Meer details in de Multi-Unit handleiding

multi-unit