Verschroefde constructies

Verschroefde constructies

Dyna Dental Engineering B.V. levert nauwkeurig gefabriceerde CADCAM-producten, waaronder verschroefde constructies.

  • precisiewerk
  • biocompatibel Titanium Grade 5 ELI
  • een spanningsvrije pasvorm
  • een duurzaam en sterk product
  • in Nederland vervaardigd

Dyna Dental Engineering B.V. combineert, als implantaatfabrikant, geavanceerde techniek met een grote mate van vakmanschap. De Dyna scancenter medewerkers zijn ervaren in het ontwerpen en frezen van uw werkstukken. Zij streven er dan ook zeker naar om een kwaliteitsproduct af te leveren. U heeft de keuze om het maken van een individueel ontwerp voor uw patiënt zelf te doen door aanschaf van een scanner, scan- en ontwerpsoftware of dit geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan het Dyna scancenter. De ontwerpsoftware is voorbereid op het ontwerpen van CADCAM-structuren voor de meest gangbare implantaatmerken*. Deze kunnen inclusief CE-gemarkeerde fixatieschroeven geleverd worden. In combinatie met een CADCAM-steg kunnen ook bijbehorende Cendres + Métaux ruiters geleverd worden. Alle gangbare vormen zoals EI, U en Preci Horix zijn leverbaar.

Output

Op dit moment wordt steeds vaker de mondscanner gebruikt ter vervanging van de traditionele afdruk. Een mondscan is in veel gevallen een stuk nauwkeuriger dan de traditionele afdrukmethode.

Het Dyna scancenter kan output van scans met open ST- files verwerken en het maakt gebruik van 3Shape. het 3Shape portal is een portaal waar ontwerpen gemakkelijk op uitgewisseld kunnen worden.

Verschroefde constructies

Implantaatsystemen

CADCAM-constructies kunnen op bijna elk implantaatsysteem worden geproduceerd. We hebben een referentielijst beschikbaar die volledig is geïmplementeerd in ons CADCAM-systeem, op deze manier kan er gekeken worden of er een fixatieschroef voor het systeem beschikbaar is.

Is het implantaatsysteem dat u heeft aangevraagd niet in de lijst vermeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dyna kan het implantaatsysteem op verzoek implementeren voor u.

 

Verschroefde constructies