Extensie niveau

Extensie niveau

Laat het tandvlees ongemoeid voor een optimale genezing en maak ondertussen bijvoorbeeld een bal-, steg- of magneetconstructie.

  • ook gebruikt voor genezingsperiode
  • het plaatsen van een definitieve constructie zonder het tandvlees te verstoren
  • werken op tandvlees niveau maakt het ideaal voor tandtechnici

De extension level abutments kunnen worden gebruikt op implantaatniveau en in combinatie met speciale abutments, zoals magneet- en ball abutments (82EM0 en 82EB0C). Deze zijn ook geschikt voor CADCAM-barconstructies. Benodigd instrumentarium is een single slot driver (5081S).

Extension level abutment 82EO5 / 89EO5 heeft dezelfde interne verbinding als een implantaat en is daarom beschikbaar voor het verhogen van bestaande abutments. Deze types dienen ingeschroefd te worden met een octa driver (12OT0 of 12OT1).

extension level abutments blijven op hun plaats terwijl het definitieve abutment of de uiteindelijke constructie wordt geplaatst. Voor de types zonder octa wordt de extension level afsluitschroef meegeleverd (82EH0). Voor het type met octa wordt een normale afsluitschroef meegeleverd (84000)

Voor bevestiging van een CADCAM-stegconstructie op extensie niveau abutments (89EL ..) zijn twee fixatieschroeven in verschillende lengtes beschikbaar (82ES0 en 82ES1)

extensie niveau abutment