Blanks

Blanks

Originele Dyna® voorgefreesde abutment-blanks voor Dyna Helix® implantaten worden door het tandtechnisch laboratorium gebruikt als grondstof voor CAM-fabricage van individueel ontworpen abutments. De blanks stellen tandtechnici in staat om in hun eigen laboratorium op maat gemaakte titanium abutments uit één stuk te produceren zonder de verbindingskwaliteit en prestaties van de restauratie in gevaar te brengen.

De blanks hebben een originele gefreesde Dyna Octalock verbinding vervaardigd met de exacte toleranties, waardoor de beste betrouwbare pasvorm van implantaat tot restauratie wordt gegarandeerd.

  • Abutment blank 81BL is toepasbaar op Dyna Helix-DC en -ST en Dyna Octalock implantaten welke allemaal voorzien zijn van de Octalock verbinding
  • Abutment blank 83BL is speciaal ontworpen voor de Dyna Helix-TM-implantaten en realiseert de verbinding met de buitendiameter van de kraag.

Deze zijn te gebruiken in combinatie met de Medentika PreFace® abutmenthouder.

PreFace® abutment houders zijn nu beschikbaar voor de volgende machinefabrikanten:

imes-icore®/ Datron D5®/ Wissner Gamma 202®/ Röders RXD®/ Dental Concept DC1/DC5®/ MB Maschinen Cobra Mill®/ vhf camfacture AG®/ Primacon PFM 24 mediMill/ R+K/ Sirona inLab MC X5.

De PreFace abutmenthouders moeten rechtstreeks bij de machinefabrikant worden besteld.

blanks