Implantaatniveau

Implantaatniveau

Het Dyna Helix all fit all abutmentsysteem bestaat uit abutments voor verwijderbare structuren en vaste opties zoals kronen en bruggen op Dyna Helix / Dyna Octalock implantaten, gecementeerd of geschroefd. Eén abutment past op alle implantaten voor optimale bruikbaarheid. De uitstekende eigenschap van de Dyna Octalock® verbinding voorkomt het losraken van de fixatieschroef, microlekkage en zorgt voor een betrouwbare afdruktechniek.

Verschillende abutmentsystemen voor zowel cementeerbare als schroefbare vaste prothesen zijn beschikbaar. Optimale esthetiek kan eenvoudig worden bereikt door verschillende abutments te individualiseren.

uitneembare prothetiek

Er zijn verschillende soorten oplossingen voor de overkappingsprothese beschikbaar. De keuze van het attachment hangt af van de situatie en van de voorkeuren, evenals de indicaties van het specifieke attachment.

Om een optimale afdruk op implantaatniveau te garanderen bij gebruik van open of gesloten lepeltechniek zijn er verschillende producten beschikbaar. Voor een overdracht van de intra-orale situatie naar het model in het laboratorium zijn verschillende implantaat-analogen beschikbaar.